Voksbehandling

Gulvbehandling med voks giver en slidstærk og smudsafvisende overflade. Et voksbehandlet trægulv kan bones og blive blankt som lak.

Voks på trægulve

Voksbehandling af trægulve bruges ofte i forbindelse Voksbehandling Imagemed ludbehandling, hvor voksbehandlingen er det beskyttende lag som gør gulvet smudsafvisende samt let at rengøre og vedligeholde. At have et vokebehandlet trægulv kræver løbende vedligeholdelse med voks. Gulvet skal være mættet med voks for at være hensigtsmæssig som overfladebehandling.

Bonede gulve med voksbehandling

Alle kender sætninge ‘ på de bonede gulve ‘, og det er netop måden at have et voksbehandlet trægulv. Med en bonemaskine eller polermaskine bones overfladen så den bliver blank. Boning betyder simpelthen en blank overflade som fremkaldes ved polering. Det tilrådes at bone gulvet 1 gang hver 14 dag afhængig af trægulvets brug. Voks indeholder kræftfremkaldende opløsningsmidler, så der anvendes filtrerende åndedrætsværn ved boning. Vi er specialister i voksbehandlede og bonede trægulve, så kontakt os gerne for yderligere information. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

Ring nu