PRISER

 

Gulvafslibning + Lud + Sæbe  100 pr. m2
Gulvafslibning + Lud (hvid) + Sæbe  100
Gulvafslibning + 2 x lak    95
Gulvafslibning + 3 x lak  100
Gulvafslibning + Lud + 2 x lak (hvid)  120
Gulvafslibning + Lud + 3 x lak (hvid)  120
Gulvafslibning + Olie  100
Gulvafslibning + Lud + Olie (hvid)  120
Gulvafslibning + Bejse + Lak  190
Gulvafslibning + Bejse + Olie  190
Gulvafslibning + Farvet  olie  190
Gulvafslibning + Sæbe    95
Gulvaflsibning + Voks  120
Let afslibning + Lud    95 pr. m2
Let afslibning + Lud (hvid)    95
Let afslibning + 2 x lak    95
Let afslibning + 3 x lak  100
Let afslibning + Lud + 2 x lak (hvid)  120
Let afslibning + Lud + 3 x lak (hvid)  125
Let afslibning + Olie  100
Let afslibning + Lud + Olie (hvid)  120
Let afslibning + Bejse + Lak  190
Let afslibning + Bejse + Olie  190
Let afslibning + Farvet  olie  190
Let afslibning + Sæbe   80
Let afslibning + voks   80
Gulvafhøvling + Lud + Sæbe  120 pr. m2
Gulvafhøvling + Lud (hvid) + Sæbe  120
Gulvafhøvling + 2 x lak  115
Gulvafhøvling + 3 x lak  120
Gulvafhøvling + Lud + 2 x lak (hvid)  135
Gulvafhøvling + Lud + 3 x lak (hvid)  140
Gulvafhøvling + Olie  120
Gulvafhøvling + Lud + Olie (hvid)  140
Gulvafhøvling + Bejse + Lak  210
Gulvafhøvling + Bejse + Olie  210
Gulvafhøvling + Farvet  olie  210
Gulvafhøvling + Sæbe  100
Gulvafhøvling + voks  100

Bordplade   Afslibning + behandling       kr.   1000 pr. plade

Dørtrin        Afslibning + behandling        kr.     150 pr. trin

Minimumspris  kr. 2500

Udføres på Fyn, Midt- og Sønderjylland uden tillægspris.

Der er 2 års garanti på udført arbejde.

Alle priser er incl. moms

 

Dette er vores prisliste på gulvafslibning og behandling af trægulve. Fyns Gulvservice kan forvandle dine trægulve uden at det koster en formue. Foruden priser på gulvafslibning og behandling af trægulve, kan du også se priser på afslibning af dørtrin, køkkenbordplader og trappetrin. Vi afsliber alle vandrette flader, så har du et emne der skal afslibes, så kontakt os gerne. Har du iøvrigt spørgsmål til prislisten, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Billig gulvafslibning priser på Fyn

Hos Fyns Gulvservice får du god service helt uden beregning og dermed kan det ikke være billigere. Enhver henvendelse til os, er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Vi rådgiver og vejleder om alt vedrørende trægulve og såfremt ønsker du en udover dem der står i prislisten, er vi til rådighed. Vores prisliste giver dig også konkrete anvisninger om kombinationsmuligheder af overfladebehandling.

Priser på gulvafslibning

Alle priser i prislisten er i danske kr. og inklusiv moms. Vi forbeholder os ret til ændringer såfremt dit trægulv har skader som ikke umiddelbart kan fjernes med den ønskede afslibning eller afhøvling. Priserne tager udgangspunkt i et trægulv med en overfladebehandling og eventuelle skader som med rimelighed kan forventes på et gammelt og slidt trægulv. Større skader, besværlig overflade, tykkelsen på gulvet og andet kan bevirke at vi ikke kan udføre arbejdet og i givet fald kun mod et tillæg. Alle priser er med forbehold for prisændringer og trykfejl. Den erstatter alle tidligere prislister.

Hvad inkludere vore gulvafslibning priser?

Alle vore priser er inklusiv moms, materialer, transport, parkeringsafgift, opbringning af maskiner, arbejdsløn samt hvad der ellers benyttes af rekvisitter og andet. Ved gulvafslibning forstås, at der afslibes til rent træ, hvilket vil sige at alt den gamle overfladebehandling fjernes helt. Snavs, ridser, smuds, små hakker og mindre misfarvninger vil blive fjernet. Større hakker, brand- og fugtskader, huller og dybe ar er med forbehold, endvidere kan fjernelse af misfarvninger på mørke træsorter ikke garanteres.

Typer gulvbehandling

I prislisten kan du se en række forskellige typer overfladebehandling, som hver især har sine priser. Hver gulvbehandling egner sig til forskellige træsorter, gulvtyper og dine ønsker og behov som kunde. Ønsker du gode råd og inspiration så kontakt os gerne for en snak.

SÅDAN BESTILLER DU

Bestilling helt ind til kl. 22:00

Bestilling er enkelt og ligetil. Du kan enten ringe, skrive mail eller sende en SMS. Ved at ringe til os på Tlf. 22521714 vil du få kontakt til os lynhurtigt. Vi tager telefonen helt til kl. 22:00, også søn- og hellig dage. Med andre ord kan du let få kontakt med os uden for normal arbejdstid. Vi har åbent når andre har lukket. Endvidere er det også muligt at sende en SMS på samme nummer 22521714. Her vil du altid få et hurtigt svar på enhver henvendelse. Du kan naturligvis altid sende en email på info@fyns-gulvservice.dk

Er du i tvivl? Så bestil en gratis gulvkonsulent

Det kan være svært at træffe den rette beslutning om hjemmets trægulve skal friskes op eller ej. Spørgsmål der ofte trænger sig på er:

  • Trænger mit trægulv til en afslibning?
  • Kan mit gulv med fordel afslibes?
  • Hvilken overfladebehandling skal jeg vælge?

samt mange andre ting. Det kan være svært at klare over telefonen med en gulvekspert fra kontoret. I dette tilfælde kan et besøg af en gulvkonsulent være at foretrække.

Vores gulvkonsulent kan hjælpe dig

Du behøver blot at sende en SMS eller ringe på 22521714 og vi kommer på et gratis og uforpligtende besøg. Som regel fra dag-til-dag, om nødvendigt, men ellers når det passer dig. Uanset hvor i landet du bor kigger vi gerne for en snak samt en vurdering af dine trægulve. I tilfælde hvor du er afklaret med hvilken behandling du ønsker, kan du bare bestille på normal vis ved at ringe ind til kontoret.

 

Ring nu