Oliebehandling

Et trægulv med oliebehandling har en stærk og smudsafvisende overflade, der afskyer alt. Oliebehandlingen giver træet en honningagtig farve, hvor åretegninger og strukturer bliver fremhævet.

Oliebehandling giver et naturligt udseende

Træ har fra naturens side et smukt og unikt udseende,Oliebehandling Image hvor åre tegninger, knaster og træets struktur giver et smukt spil. Med oliebehandling får træet en dybde og træets karakter og farvetoner bliver fremhævet. Trægulvet bliver smudsafvisende og let at rengøre og vedligeholde, samtidig med at det er blød og behageligt at gå på. Går du i strømpefødder eller bare tæer, så har du følelsen at at betræde træ, dette naturens materiale, hvorimod andre gulvoverflader kan virke kolde og plastik agtige.

Gulvolie er et naturprodukt

Noget af det vigtigste for helbredet er at have et godt og sundt indeklima. Et oliebehandlet trægulv kan ånde og arbejde i forhold til rummets temperatur og fugtighed, hvilket giver et behageligt indeklima og en blød overgang, når luftfugtigheden ændrer sig med årstiderne.

Oliebehandling med eller uden farve

Den klare gulvolie kaldes “naturolie” og giver træet den traditionelle varme glød. Men de senere år er det blevet populært med hvid pigmenteret eller farvede olier.  De farvede gulvolier bruges ofte til imitering af eksotiske træsorter som teak, palisander og mahogni, men kan også fås i rene farver som rød, blå, sort og grøn. Vi er specialister i oliebehandling af trægulve, så kontakt os gerne, det er gratis og uforpligtende. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend. Og såfremt du ønsker det, kigger vi gerne forbi med inspiration og en snak om muligheder for dit trægulv.

Ring nu