Ludbehandling

Professionel ludbehandling tilbydes til fast lav pris og kort ventetid. Vi er specialister i ludbehandling, så kontakt os gerne og få et godt tilbud.

 

Ludbehandling lysner trægulvet

Ludbehandling er en kemi (en base) som tilføres trægulvet, forLudbehandling Image at modvirke træets naturlige gulning. Ved at påføre en ludbehandling, bevares det lyse og naturlige udseende som gulvet har efter gulvafslibningen.  Ofte vælges en ludbehandling med hvidpigment, for at få det eftertragtede hvid grålige skurede udseende.

Billig ludbehandling af dit trægulv

Hvordan får man lavet et ludbehandlet trægulv billigt? Der er en række gulvfirmaer som laver ludbehandlet trægulv over hele landet. Få et ludbehandlet trægulv uanset hvilken gulvbehandling dit trægulv tidligere har haft. Dit gamle trægulv skal afhøvles eller afslibes inden ludden påføres gulvet. Det er vigtigt, at gulvet er helt trærent for at få et godt resultat. Det tilrådes ikke gør-det-selv folk at arbejde med lud, idet lud er en kemi som må omgåes med forsigtighed.

Vedligeholdelse af ludbehandlet trægulv

Et ludbehandlet trægulv vedligeholdes med sæbevask, enten med sæbespåner eller ludsæbe som købes i større farvehandlere, byggemarkeder og supermarkeder. Ludsæbe til behandling af ludbehandlet trægulv markedsføres af blandt andet TripTrap, Faxe eller Probat.

Ring nu