Lakering

Du kan få mat lak, halvmat lak og blank lak på dit trægulv. Med lakering får du et smukt gulv, der har en pæn og beskyttende overflade som er let at renvøre og vedligeholde.

Lakering giver en fantastisk god slidstyrke

Jo flere lag lak man giver sit gulv desto bedre Lakering Imagebeskyttelse. Normalt lakeres trægulve 2 gange, men ønskes et ekstra slidstærkt gulv bruges 3 lag lak. Vi rådgiver gerne om, hvilken lak der passer bedst til dit trægulv og dine ønsker, og laver ofte en udfaldsprøve på gulvet inden gulvafslibningen påbegyndes.

Lakering med usynlig lak

Lak fås i dag med forskellge glansgrader fra blank lak til mat. Den matte giver træet en silkeblød overflade som fremhæver trægulvets åretegninger, strukturer og farver.  Lak fås også med hvidpigment, såfremt din smag går i retning af et lyst gulv. Et gulv der har fået mat lak, fremstår ikke som et lakeret gulv i traditionel forstand. Man kalder det usynlig lak fordi gulvet får et mat og rustikt udseende, uden genskind af betydning.

Lakering forsegler gulvet

Lakken lægger sig som et beskyttende lag oven på trægulvet og beskytter effektivt mod ridser, hakker, trykmærker, vækse og smuds. Lakerede trægulve kan holde sig pæne i flere år, før det er nødvendigt at lakere dem igen. Det er dog vigtigt at vedligeholde lakerede gulve, før lakken bliver slidt igennem, da lak ikke kan pletrepareres uden at det kan ses.  Vi er specialister i lakering af trægulve, så kontakt os gerne for inspiration og information, vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

Ring nu