Kunderne siger

“Fyns Gulvservice har gjort gulvene i min nyanskaffedeImage of Anette Frederiksen lejlighed som nye. De lignede noget man tror er løgn, så jeg påregnede, at skulle købe et nyt gulv i hele lejligheden. Fyns Gulvservice var ude at se på gulvet og gav mig forskellige gode råd som jeg gjorde brug af. Det har sparet mig for mange penge og nu er et gulv fra år 1909 næsten som nyt grundet FynsGulvservice´s professionelle arbejde.

Jeg kan varmt anbefale Fyns Gulvservice “.

Anette Frederiksen, Svendborg – se mere..

 

 

“Jeg kan kun sige noget positive om Byens Gulvservice. GulvfolkeneImage of Klaus Jacobsen har været utrolig pålidelige, ordholdende og punktlige i vores aftaler, og har udført arbejdet til min fulde tilfredshed. – Og så var det billigt. Jeg vil absolut bruge Fyns Gulvservice næste gang jeg skal have udført en gulvopgave”.

Klaus Jacobsen, Fåborg

 

 

“Med fuld respekt for håndværkere i al almindelighed, så er Image of Kurt Hansendet første gang jeg har oplevet en virksomhed der har overholdt alle aftaler 100% og i øvrigt gjort sig den umage, at give mig nogle råd så jeg sparede mange penge og fik et bedre resultat. Flot, flot arbejde… og så skal jeg lige sige, at gulvfolkene udførte deres arbejde med hensyntagen og respekt for husets øvrige beboere”.

Kurt Hansen, Nyborg

 

 

“Som pensionist var det et stort plus for mig, at møde en Image of Egon Olsenflink, kompetent ung gulvsliber med en god, høflig og naturlig tone. Han havde en stor ekspertise indenfor sit felt, og var god til at svare på mine mange spørgsmål. .. Og gulvet blev meget flot. Jeg ser frem til at få lavet gulvene  i stuen”.

Egon Olsen, Svendborg

Ring nu