Hvidpigmentering

Den moderigtige gulvbehandling er hvidpigmentering enten med lud, olie, lak, sæbe eller voks. Lys tiltrækker lys, og hvis man har en mørk bolig, så giver hvidpigmentering af gulvene hjemmet en helt ny dimension.

 

Få et smukt hjem med hvidpigmentering

Med hvidpigmentering af trægulve holder du dit hjem stilrentHvidpigmentering Image og lyst, hvilket passer til næsten alle boliger som er opført efter dansk arkitektur. Det hvide og lyse harmonerer også godt til dansk interiør, møbler, billeder med mere.  Lyse trægulve er det  foretrukne valg når der skal vælges gulvbehandling, Og har man mørke og tunge møbler vil det give en rigtig god kontrast med hvidpigmenteret trægulve. De lyse trægulve skaber volumen og liv i boligen, samtidig med at de tiltrækker lysindfaldet fra vinduerne.

Hvordan hvidpigmenteres trægulve

Trægulve kan hvidpigmenteret med lud, olie eller lak. Men før der hvidpigmenteres er det nødvendigt at hindre træets naturlige gulningsproces. Alt ældes med tiden, også træ, men i naturen har træ barken til at beskytte imod lys og især sollys. Idet trægulve jo ikke har bark til beskyttelse må man bruge en måde at bekytte mod uv-stråler. Udover lys så giver træets naturlige pigmenter også farve med tiden, og for at hindre træets egne gulning, må der bruges en ludbehandling. Derfor anbefaler vi altid en ludbehandling inden hvidoliering eller hvidlakering.  Vi er specialister i hvidpigmentering

Ring nu