Gulvsliber søges. Til snarest tiltrædelse søger vi efter en professionel og rutineret gulvekspert til at varetage nogle forskellige slibeopgaver. Du bør have viden om trætekniske og gulvtekniske udfordringer, deriblandt gulvslibning. Fast hyre forventes idet vores ordreindgang er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til gulvslibning

Dine primære arbejdsopgaver vil være arbejde af gulve samt behandling af trægulve for erhvervskunder, boligselskaber og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre kompetentefagligt kompetente gulvfolk, dog alene ved små gulvopgaver. For det får du stillet firmabil og fri telefon til rådighed.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi formoder, at du har høj erhvervsmæssig dygtighed og kan arbejde særskilt med en forstående manerer overfor vore talrige klienter. Alle medarbejdere må kunne behandle disse opgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af gulve gør det selv
  • Afslibning af dørkarme
  • Afslibning af lamelgulv
  • Afslibning af træterasse
  • Sæbebehandling af trægulv
Trætekniske udfordring og perspektiver

Her er det lokale gulvfirma der lever af at afhøvle kundens plankegulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Afhøvling
  • Gulvforbedring
  • Høvling

i høj kvalitet til konkurrencedygtige gulvafslibning priser. Alt gulvrenovering udføres af fagligt dygtige gulvspecialister.

Lidt om vores gulvfirma

Efter begyndelsen i 2003 har vi lavet gulvrenovering samt gulvarbejde i hele kongeriget. Med speciale i bearbejdning og renovring af trægulve har vi udført gulvforbedringer i Odense, København og Aarhus plus mange andre områder i landet. Især indenfor gulvslibning, behandling samt afhøvling har gulvfirmaet nået en fremtrædende fornyerrolle indenfor den faglige del af gulvbranchen, med bedste kvalitet til fornuftsbetonede priser.

Gulvsliber leje, gulvafhøvling og gulvafslibning

Vi er et gulvforetagende der er kendt for holdvar gulvrenovering, hvor der lægges vægt på samspillet mellem billig gulvafslibning priser, gulvteknisk ekspertise og ny teknologi. Mester og gulvslibere har fokus på minimering af støj og støv, arbejdsmiljø samt indemiljø.

Ring nu