Gulvpolering og polering af trægulve, er en mulighed for at skabe blanke overflader. Hertil brugte man gulvvoks, olie eller sæbebehandling, som alle er efterbehandlinger, der er anvendelig til polering. Gulvpolering kan foretages på alle trægulve som er nybehandlet. Effekten af polering er skiftende afhængig af hvilken gulvbehandling der anvendes. En polering benævnes også ‘efterpolering’ og benyttes normalt på voksbehandlede, sæbebehandlede og oliebehandlede gulvflader. Der anvendes en rondelsliber, en såkaldt polermaskine, der ved hjælp af klude eller pads former den fineste blanke finish. Effekten må ses, hvilket du kan gøre på vores kontor.

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en proces til at opfriske og forbedre eller polere plankegulve og parketgulve. Ved hjælp af en rondelsliber eller polermaskine klares overfladen med en polering. Herefter bliver der en matteret eller helt højglans og skinnende gulvflade. Den endelige effekt beror på hvilken type cirkelpad gulvmanden benytter. Parketgulve og plankegulve med voks, sæbe eller olie kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

Hvorledes poleres parketgulve?

Gulvpolering er en meget gammel metode, som blev anvendt på de ‘bonede gulve’. Det var sædvanligvis på slotte og herregårde samt det højere borgerskab der havde denne type trægulve. Hertil blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulve’ er i folkemunde en fællesbetegnelse for herskabet

Hvor meget koster en gulvpolering?

Såfremt du udelukkende har brug for en pris på polering kan du få den her, både med og uden afslibning. Opnå en fin gulvpolering pris ved at bruge os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og behandling er vigtigt, dersom der etableres et tykt lag, som sikrer gulvet mod skader i de næste mange år. Efter en gulvafslibning eller afhøvling må man behandle gulvfladen med lud og sæbe eller lud. Er du i skeptisk overfor, hvilken gulvbehandlingstype der passer bedst til dit trægulve. Få dermed gode råd fra et gulvfirma, før du bestemmer dig for voks, sæbe eller olie.

Ring nu