Gulvpleje benyttes til at bevare trægulvet smukt og slidstærkt. Plankegulve eller parketgulve plejes forskelligt afhængig af beskaffenhed og efterbehandling. Den perfekte gulvpleje tilpasses gulvrengøringen og gulvvedligeholdelsen i hjemmet.

Hvofor gulvpleje?

Der er nu hyggeligt med trægulve og træ i privaten. Gulve af træ giver boligen noget ganske exceptionelt, i stuen, soveværelset eller et kontor i en virksomhed. Træ giver et touch af velvære, finhed og velbehag på én gang. Ved at pleje, vedligeholde og rengøre et plankegulv eller parketgulv perfekt, vil du erhverve dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der anvendes de rigtige plejemidler til rengøring og vedligeholdelse af trægulve. Fejl anvendelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve gulvene. Det kan også give problemer at efterlade plankegulve og parket for vådt ved vask. uanset hvilken gulvbehandling plankegulvet eller parketgulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt over rum tid. Kraftige rengøringsmidler på plankegulve eller parketgulve kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af lud, lak og olie plankegulve?

Har du et ludbehandlet trægulv bør det rengøres med sæbespåner eller en natur sæbe til trægulve. Lakgulve kan med god nytte vaskes med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. olieret gulve kan rengøres med natursæbe eller oliepleje, som ganske enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvpleje og hvornår gulvvedligeholdelse?

Vi tilbyder gulvvejledning om gulvpleje, gulvrengøring samt gulvvedligeholdelse. Hvis hjemmet har et grimt og slidt pankegulv eller parket, kan fristelsen være gulvsanering og gulvudskiftning. Mange gange behøver du ikke at udskifte dit pankegulv eller parket, men kan slå sig til tåls med en gulvafslibning. Gulvmanden har adskillige muligheder
for gulvrenovering, herunder afhøvling, overfladebehandling samt gulvafslibning, hvorefter dit gamle og slidte gulvafslibning nordsjælland eller plankegulv forvandles til nyt. Vi anvender gulvafslibning, fuldslibning og let slibning til gulvrenovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver mange gange det flotteste slutresultet. Her afslibes træet helt, så efterbehandlingen påføres nyafslebet træ. Herefter kan der bruges en ny overfladebehandling med sæbe, lud, lak og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller bejdse, så det er blot fantasien som sætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her afslibes gulvet kun meget let med fint slibepapir eller et slibenet. Metoden egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med olie, lud, lak eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til en ny overflade. Kontakt os gerne for yderligere rådgivning om afslibning, rengøring, vedligeholdelse og gulvpleje.

Ring nu