Gulvmand tilbyder hjælp indenfor gulvforbedring, gulvrenovering samt renovering af parket- eller plankegulve. Vores gulvmand er ekspert i gulvbehandling, gulvafhøvling og afslibning af plankegulve eller parket, og han vejleder dig gerne om gulvopfriskning og andet arbejde med trægulve. Uanset dit trægulvs stand findes der en god gulvløsning.

Hvorfor en gulvmand?

Trænger dine plankegulve og parket til en opfriskning? Så kan du enten vælge gør-det-selv afslibning eller anvende en professionel gulvsliber. At udføre gulvafslibning i egen person er anstrengende og kan ende skæbnesvangert. Herved anbefales at anvende en kompetent gulvmand med erfaring i kvalitets gulvbearbejdning. Gulvmanden har blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • gulvtjek
  • afslibning af lakeret bøgebord
  • gulvoppudsning
  • afhøvling af trægulve
  • afslibning af træterasse

Ønsker du en billig gulvmand?

Ved at tage os som gulvfirma, får du en billig gulvsliber med adskillig gulvevner og stor gulverfaring. Billig afslibning behøver ikke at være dyrere end selvgjort gulvafslibning, derfor anbefaler vi at tage en dygtig og erfaren ekspert. Her får du gulvarbejdet udført rigtige til en billig slibning pris. Her frembringer vi et yndigt trægulv med kvalitet og lang holdbarhed der ikke koster for meget.

Gulvekspert, fagmand og gulvspecialist?

Adskillige tror fejlagtig, at det dyreste gulvfirma også er det bedste. Men tro mig, det er de ikke. Vore lave faste omkostninger ombytter vi til gulvafslibning nordjylland for vore kunder, hvilket kommer dig til gode. Som mester og specialist får du gulvteknisk og træteknisk rådgivning og en rigtig god gulvservice. Vores gulvmand høre efter til dine krav, forventninger, drømme og skræddersyr den helt rigtige løsning til dig.

Hvor finder jeg byens lokale gulvmand?

Om du bor i Hirtshals, Nakskov eller andre steder i landet, så hjælper din lokale gulvmand dig. Vi er et gulvfirma med gulvmænd spredt ud over hele landet, som bor tæt på dig. Uanset hvor du bor i landet, er gulvmanden nær.

Ring nu