Gulvinspiration og nyskabende gulvafslibning giver dit hjem en ny dimension. Det er i detaljerne, at man kan se det smukke resultat af vores gulvafslibning samt den håndværksmæssige ekspertise. Vi tilfører dit gamle og slidte trægulv et nyt look med professionel gulvafslibning.

Gulvinspiration der giver trægulve i verdensklasse

Med en professionel gulvafslibning fornyes dit gamle og slidte Gulvinspiration der virkelig gør en forskel. Gulvafslibning og efterbehandling af trægulve på Fyn, herunder Odense, Svendborg og Middelfart. Gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde og ikke mindst gulvsliber leje. Billig gulvafslibning priser i Fåborg, Kerteminde, Nyborg samt andre steder på Fyn. Eventuelt med hvid olie, hvid lak, hvid lud eller blot med standard olie, lak, lud, sæbe eller måske voks. trægulv, så det fremstår smukt og lækkert. Men hvilken gulvbehandling skal man så vælge? Interiør, møbler, billeder, lys, arkitektur med mere giver forskellig stilarter i hjemmet. Som igen kræver forskellig og varieret finish. Vi kan give dit trægulv lige nøjagtig den finish som du kunne ønske og som harmonerer med indretningen i din bolig. Trægulvet skal kunne fungere sammen med:

  • Boligindretning
  • Farver på vægge og loft
  • Kunst
  • Arkitektur

 

Få viden om trægulvet med en gulvinspiration

Overfladen på et trægulv kan fås i forskellige farver, glans, hårdhed og struktur, hvilket er med til at give dit trægulv en ekstra dimension. Vi tilbyder matte og olierede overflader, blanke og højglanspolerede overflader og overflader med struktur, som giver et antikt look. Det sidste nye er den patinerede overflade, der giver sig udtryk i strukturen som et håndskrabet trægulv fra flere hundrede år siden.

Med gulvafslibning flytter vi grænser for holdbarhed

Slidstyrke er et vigtigt element når der skal vælges gulvafslibning og gulvbehandling. Når man har et trægulv er det vigtigt at gøre sig klart, at der stadig er arbejde med at bevare gulvet flot og stærkt. Har du et ubehandlet trægulv som ikke får nogen form for efterbehandling, risikerer du hurtigt at stå med et trægulv, der ser slidt, beskidt og trist ud. Det er derfor meget vigtigt, at et trægulv løbende vedligeholdes.

Smukke trægulve i Odense og på Fyn

Et lakeret trægulv kræver efterhandling, men dog på en lidt anden måde end et olieret gulv. Idet lak er noget mere modstandsdygtig over for skidt og snavs er det vigtigt, at holde overfladen fri for ting, der kan ridse og skade lakken. Kommer der ridser, trykmærker eller gennemslid i overfladen, kan det være nødvendigt at slibe hele gulvafslibning københavn ned og lakere det på ny, da en pletlakering ofte vil kunne ses tydeligt. Almindelig rengøring klares med regelmæssig støvsugning og vask med en fugtig (godt opvredet) klud eller moppe, når man finder det nødvendigt.

Ring nu