Gulvfirma realiserer alle former for gulvafhøvling, afslibning og behandling af plankegulve. Skriv eller ring gerne til vores gulvvirksomhed og kompetente gulvmand for en snak om dine ønsker og forventninger til et nyafslebet pankegulv eller parket. Som professionel gulvpartner, lytter vi til dig og udfærdiger en overflade løsning som modsvarer dit ønske. Derpå vil vores gulvsliber trylle og give dig en gulvmulighed som du kun kan blive glad for.

Hvad er fordelen ved et gulvfirma?

Kvaliteten af vores kan til eksempel ses på antallet af tro kunder, som kommer igen igen og igen. Vore rutinerede gulvfolk foretager derfor en ekstra god service med kompetent gulvrådgivning og gulvvejledning. Derved får alle vore kunder den bedste gulvservice og et nyrenoveret trægulv i tiptop kvalitet.

Findes der et godt gulvfirma?

Alle former for høvling af trægulve tilbydes af os, – dit lokale gulvfirma. Herunder:

  • gulvmontage
  • afslibning af køkkenbord pris
  • gulvmodernisering
  • afhøvling af bordplader
  • afslibning af malet bord

Diskussion om dine plankegulve eller parketgulve giver et okay samspil, som danner base for opfyldelse af dine krav og forventninger . Derefter udføres høvlingen af trægulve som aftalt efter dine drømme og behov. Vi Kører i Aarhus, Odense og København samt resten af landet og kan tilslutte sig i al hast.

Kan gør-det-selv gulvafslibning anbefales?

Gulvbehandling, gulvafhøvling og afslibning kan laves egenhændigt, uanset om brugen af et professionelt gulvfirma giver veludført gulvresultat. Et gulvforetagende som vores, har rutinerede håndværkere med rutine og kompetence. Her anvendes ene og alene de aller bedste gulvmaskiner og gulvprodukter med bedste kvalitet til følge. Kontakt os og undgå, at dit selvgjort forehavende ender galt. Vi har rutinerede gulvfolk til at føre de store og stærke gulvslibere. Gulvmaskiner som kan beskadige gulvet ved fejlbetjening. Gulvafhøvling, gulvforbedring og gulvmaling er et svært fag, og må derfor udføres af en kompetent medarbejder.

Hvorfor anvende et gulvfirma?

Gulvslibning og afhøvling som laves af en erfaren håndværker er din sikkerhed for veludført renovering af trægulve. De stor gulvslibemaskiner må styres nøjagtigt og tilpasses gulvets egenskab. Gulvafslibningen laves med sandpapir og består af 4 – 5 slibninger. Der startes med en grov sandpapir som løbende udskiftes til finere og finere. Når den tilendebringende sandpapir har været brugt er træet klar til en behandling med hvid lak, sæbe, voks, hvid lud, hvid olie eller bejdse. gulvafslibning næstved benævnes også en fuldslibning bestående af: let slibning, polering, mellemslibning, grovslibning. Gør-det-selv slibning foretages ved leje af gulvslibemaskine eller gulvsliber leje. Leje af maskine til slibning af trægulve kan foretages hos tæppeforretninger og gulvforretninger i de større byer. Det er udlejningsmaskiner som ofte er misligeholdte som følge af ukyndige kunders brug samt anvendelse på forskellige materialer. Gulvmaskiner, hvor valsen ikke er plan, ødelægger træet. Ved at benytte et professionelt gulvfirma holdes en høj norm hver gang, og arbejdet laves altid perfekt.

Ring nu