Gulvbehandling

til samme pris uanset hvor du bor

PRISER

   Gulvafslibning + 3 x lak                       kr. 100

   Gulvafslibning + olie                            kr. 100

   Gulvafslibning + lud + 3 x hvid lak     kr. 120

   Gulvafslibning + lud + hvid olie          kr. 120

   Alle priser er pr. m2 inkl. moms

GULVBEHANDLING

LAKERING

HVID OLIE

OLIEBEHANDLING

Gulvbehandling i Odense og på Fyn

Gulvbehandling på Fyn og Odense er et speciale hos Fyns Gulvservice. Vi rådgiver og vejleder gerne om de mange muligheder, der er for en ny gulvbehandling. Efter at gulvet er afslebet er det tid for en gulvbehandling. Behandling af trægulve har stor betydning for gulvets holdbarhed samt udseendet. Så snart træet er blevet afslebet vil det begynde at tage farve, så derfor er en overfladebehandling vigtig. Behandlingen må foretages umiddelbart efter at gulvafslibningen er udført, ellers må gulvet afdækkes indtil overfladebehandlingen kan påføres. Grunden hertil er, at nyafslebet træ begynder at tage farve umiddelbart efter afslibningen.

ÅBEN TIL KL. 22

Alle dage også Søn- og Helligdage

Gulvbehandling af alle former for trægulve

En gulvafslibning efterfølges altid af en gulvbehandling, til at beskytte træet og gøre det smukt. En overfladebehandling skal give boligen den rette stemning og passe til hjemmets personlige stil. Derfor er der flere elementer at tage stilling til når der vælges overfladebehandling:

 • Arkitekturen
 • Farver på vægge og lofter
 • Boligindretningen
 • Kunst
 • Gulvindretning
 • Personlig stil

og en række andre ting. Enkelte behandlinger giver varme og hygge, hvor andre skaber harmoni. Kontakt os gerne for en snak om dine trægulve og få inspiration.

Gulvafslibning og gulvbehandling på Fyn

Gulvbehandling af trægulve tilbydes. Efter gulvafslibning er en gulvbehandling nødvendigt. En overfladebehandling beskytter trægulvet samtidig med at det er smudsafvisende og let at rengøre. Jeg giver dig en kort oversigt over de mest brugte former for gulvbehandling.

Gulvbehandling af alle former for trægulve

Olie
Oliebehandling af trægulve er den gulvbehandling, som fremhæver trægulvets naturlige farve og struktur best. Oliebehandlede trægulve bør efter olieres med jævne mellemrum såfremt gulvet ikke vaskes i en gulvsæbe som er beregnet til oliebehandlede trægulve.  Et oliebehandlet trægulv som ikke vaskes og plejes på den rette måde er modtagelig overfor skidt og snavs. Såfremt man har gulvvarme udtørres et trægulv hurtigere en normalt, hvorfor den vask og pleje må foretages oftere.

Lak
Et lakeret trægulv er typisk lettere at vedligeholde end et oliebehandlet gulv, men det op vejes af oliens naturlige struktur og varme. Lakken er også mere slidstærk og især en fordel i hjem med husdyr og i rum med meget daglig trafik. Problemet med lak er, at det kan være svært at pletrenovere ved en eventuel skade.

Matlak
Den nyeste form for overfladebehandling af trægulve er matlak. Matlakken kombinerer de forskellige fordele fra lakerede og olierede gulve. Dette giver gulvet et fantastisk udseende og en uovertruffen holdbarhed. Matlakerede gulve bør efterbehandles for at bibeholde  den matlakerede overflade. Dette sikrer, at man ikke slider på den lak, som gulvet har, og derved forlænger man gulvets levetid betydeligt.

SPØRGEHJØRNET

Hej, jeg har lige et hurtigt spørgsmål. I forbindelse med køb af ny bolig er jeg på udkig efter en god behandling til trægulvene. Jeg føler at det er en jungle, så kan du ikke fortælle mig hvilke typer gulvbehandlinger der findes. Mvh Lars

SVAR: Hej Lars, du har ret i at der er mange forskellige typer gulvbehandling, som kan mikses på kryds og tværs afhængig af ønske om udseende og slidstyrke:

 • Lak
 • Lud
 • Olie
 • Sæbe
 • Voks

Disse kan også fås med hvidpigment som f.eks. hvid lak og hvid lud.

Hej, mit navn er Lise. Jeg vi bare høre, om i udfører gulvafslibning og gulvbehandling i Svendborg. Jeg har et ældgammelt trægulv som virkelig trænger til en kærlig hånd. Om det er en gulvafslibning eller gulvafhøvling må en gulvmand vurdere. Derudover kunne jeg godt tænke mig at vide hvilken efterbehandling i tilråder en gammel bolig.

SVAR: Hej Lise, Tak for dit spørgsmål. Ja, Fyns Gulvservice udfører gulvbehandling i Svendborg, Nyborg, Fåborg og alle mulige andre steder på Fyn. Ja, sågar på Langeland og Ærø laver vi gulve, for ikke at tale om Fredericia, Kolding og Vejle. Når du siger at dit gulv er ældgammelt, så kunne jeg forestille mig at gulve må afhøvles. Herefter kunne lak eller olie være en god og slidstærk løsning. Ønsker du en naturlig og lys gulvflade, kan lud + sæbe være en god løsning.

Overfladebehandling i Odense og på Fyn

Valg af efterbehandling?

Du ved måske, at der findes en række forskellige typer efterbehandling at vælge imellem. Vi tilbyder hele paletten, men vil fremhæve ludbehandling, lakering og oliebehandling. Er det første gang du skal have opfrisket dit trægulv, kan det naturligvis være svært at vælge den rigtige behandling. Du må dog ikke give op af den grund, idet vi hjælper dig på vej. Som en del af vores gode gulvservice tilbyder vi rådgivning og vejledning ved at tage en dialog.

Dine ønsker bestemmer gulvbehandlingen

Du behøver blot at fortælle os hvilken ønsker og drømme du har til det nyslebne trægulv. Herefter vil vi stille spørgsmål om gulvenes brug og dit syn på ganske almindelig gulvrengøring og vedligeholdelse. Sammen finder vi den rette overflade, så du får det mest optimale gulv som passer til din personlige stil og boligens indretning. Fyns Gulvservice er din garanti for at du vælger den rette behandling, idet du skal leve med udseendet af dit trægulv i mange år fremover. Du må derfor gøre op med dig selv hvad der er vigtigst for dig. Skal gulvet være:

 • Lyst eller mørke
 • Blank eller rustik
 • Rengøringsvenlig
 • Naturligt udseende
 • Råt look

Vi står til rådighed ved valg af gulvbehandling, så overfladen dækker dine drømme til det nyslebne gulv. Ved at fortælle om dine ønsker, kan vi tage en dialog om det praktiske som:

 • Vedligeholdelse
 • Gulvrengøring
 • Slid og brug
 • Gulvpleje

Det kan være svært at bevare overblikket når mulighederne er så mange. Derfor er vi der hele tiden for dig, så du får den mest optimale overfladeløsning.

Fordele og ulemper ved de enkelte behandlinger af trægulve

Der er fordele og ulemper ved de forskellige former for gulvbehandlinger, træsort og gulvtype. Alt dette fortæller vi dig gerne mere om når du kontakter os. Hos Fyns Gulvservice er alt henvendelse gratis og helt uforpligtende.

Gulvtrends og gulvmode

Vi er altid med på beatet og kender gulvmoden rundt omkring i Europa. Vi deltager altid i den store Gulvmesse i Hannover, hvor de nyeste gulvtrends vises. Og derfor har vi kendskab til hvad der rører sig indenfor gulvbranchen. Dette skal naturligvis komme vore kunder til gode, så de kan få et tidssvarende trægulv om ønsket. Der findes gulvbehandlinger, der er mere populære end andre. I Danmark og Skandinavien har vi hang til lyse trægulve, hvorimod trenden i England og Sydeuropa er mørke og blanke gulve.

Hvilken gulvbehandling er populær netop nu?

Det er en smagssag om man er til det lyse eller mørke. Ved valg af gulvbehandling tager vi naturligvis udgangspunkt i kundens forventninger til det færdige resultat. Hvor den personlige stil, hjemmets farver og arkitekturen må gå hånd i hånd. Det afgørende er at der skabes harmoni i boligen, idet man må leve med gulvbehandlinge i mange år frem.

Hvad med gør-det-selv gulvbehandling?

Efterbehandling af trægulve, kan naturligvis udføres som gør-det-selv gulvbehandling. Det er muligvis muligt at læse sig frem til hvordan gør-det-selv arbejde skal udføres, men noget andet er det rent praktiske. Ved gulvbehandling af trægulve vil blot den mindste fejl kunne ses, når træet tørrer op. Derfor tilråder vi at lade en professionel gulvmand eller et gulvfirma om at løse opgaven. Så er du sikker på at trægulvet behandles korrekt, og du kan være tryg ved at gulvopgaven udføres håndværksmæssig korrekt.

En gulvafslibning fjerner den gamle overflade på trægulvet med sandpapir. Herefter kan der påføres en behandling.

Gulvafhøvling arbejder i træets dybde og fjerner besværlige overflader og ujævnheder.

Gulvbehandling giver dit trægulv en smuk og slidstærk overflade, som passer til dine ønsker.

Ring nu