Gulvarbejde opfrisker dine ridsede, grimme og nedslidte trægulve til nye. Med Gulvafslibning, afhøvling og behandling forbedrer vi dine gulve og giver dem et nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er specialister i gulvforbedring, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan lave gulvforbedring, og vi kan montere helt nye trægulve. Lad os også hjælpe med efterbehandlinger af dit nuværende pankegulv eller parket, så det igen bliver så godt som nyt. Uanset hvilken form for høvling af trægulve du er interesseret i, så står vores kompetente gulvslibere altid klar til at bistå dig med kort varsel.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Flere danske hjem og boliger har en eller anden variant af trægulve. Linoleum og vinyl som gulvmateriale, er blevet ‘in’ i værelser. På trods af det har træ nogle karakteristika, der forårsager, at mange vælger trægulve i deres opholdsstue og værelser. Udover træ som gulvbelægning findes der blandt andet:

  • Væg-til-væg tæpper
  • Fliser
  • Linoleum
  • Marmor

Godt gulvarbejde giver flotte parket


Parket er solide og mere modstandsdygtig end flisegulve, idet de kan afslibes og opfriskes påny. Endvidere kommer, at du kan tilpasse gulvets look med en ny overflade. Parketgulve kan naturligvis ikke afhøvles og afslibes uendeligt. Massive trægulve holder dog i lang tid, dersom gulvarbejdet er udført af en professionel og dygtig fagmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og gulvarbejde til billige penge er et symbol for vores forretning. Vi går meget op i kvalitet, fornuftige priser og billig gulvarbejde. For at opnå et tilfredsstillende resultat, praktiserer vi altid et nøjagtigt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Nye trægulve kan være med til at danne et smukt og solidt indtryk af hjemmet. Der findes en del muligheder inden for plankegulve og parketgulve, hvor du kan du vælge blandt talrige forskellige typer.

Afhøvling, afslibning og reparation af ødelagt gulv

opfriskning af trægulve giver din bolig nyt liv, og derudover forlænger det gulvets levetid. Før vi begynder et stykke gulvarbejde, laver gulvmanden en grundig status for gulvets stand. Kan dit gulv ikkeslibes eller kvikkes op på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste gode løsning. Men i typisk er en gulvafslibning rigelig. Forudsat du ønsker et helt nyt trægulv i hjemmet, er der rigtig mange gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter står vi for gulvmontering eller gulvlægning.

Vi lytter til dine drømme og ønsker

Er du usikker på, hvad der er den optimale overfladeløsning i dit hjem, giver vi gode råd og gulvinspiration. Ved alle typer gulvrenovering tager vi en hel del hensyn, til for eksempel:

  • Tykkelse
  • Bredde
  • modstandsdygtighed
  • Slidstyrke

med udgangspunkt i dine behov, ønsker samt forventninger og krav.

Før du beslutter dig for, om vi skal være din foretrukne gulvvirksomhed og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt erfaren gulvspecialist for en snak og indhent en rigtig billig pris.

Ring nu