Gulvafslibning

til samme pris uanset hvor du bor

PRISER

   Gulvafslibning + 3 x lak                       kr. 100

   Gulvafslibning + olie                            kr. 100

   Gulvafslibning + lud + 3 x hvid lak     kr. 120

   Gulvafslibning + lud + hvid olie          kr. 120

   Alle priser er pr. m2 inkl. moms

GULVAFSLIBNING

GULVAFSLIBNING

RONDELSLIBNING

KANTSLIBNING

Gulvafslibning på Fyn

Gulvafslibning på Fyn er vores speciale. Uanset om du bor i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn, så er vi din lokale gulvpartner. Med billige gulvafslibning priser og kort ventetid, kan vi hjælpe dig med enhver gulvopgave i træ. Professionel afslibning af trægulve udføres dygtig gulvmænd, der kender Odense og Fyn som deres egen bukselomme. Har du et trægulv som trænger til en kærlig hånd? så ring til os og få en snak. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

ÅBEN TIL KL. 22

Alle dage også Søn- og Helligdage

Dit lokale gulvfirma på Fyn

Der er næsten ingen grund til at gå over åen efter vand, når Fyns Gulvservice er lige i nærheden. Vi kan som regel træde til med gulvafslibning fra dag-til-dag, og udfører arbejdet til mindst mulig gene for vore kunder. Trægulve afslibes professionelt samt blidt og nænsomt med en smuk og slidstærk finish til følge. Vi står til rådighed med vores mange årige kompetence alle steder på Fyn, herunder Langeland og det Fynske øhav.

Professionel afslibning af trægulve

Gulvafslibning er en rigtig god måde at forvandle et gammelt trægulv. Trægulve vil med tiden blive slidte og misfarvede og ikke længere have den samme smukke overflade som oprindeligt. Det kan være almindelig slid, men også misfarvning hvor møbler og tæpper har skabt farveforskel under påvirkning af lys og naturligt lysindfald. Ind imellem kræver trægulve en opfriskning med en gulvafslibning og en gulvbehandling for at blive smukke og lette at rengøre og vedligeholde. Et smukt trægulv fuldender indretningen i enhver bolig, og selv et gammelt og slidt trægulve kan blive som nyt med en gulvafslibning. Før gulvafslibningen påbegyndes gennemgår vi dit trægulv og vurderer gulvets beskaffenhed. Træ er et naturens materiale, som skifter patina over tid. Det er naturens orden, at et organisk gulvmateriale forandre sig med tiden.

Professionel gulvafslibning på Fyn

Som et af de eneste gulvbelægninger, kan et trægulv friskes op og blive som nyt igen. Metoden er en gulvafslibning, hvor den gamle overflade fjernes med sandpapir og en stor gulvslibemaskine.

Vi afsliber dit trægulv på Fyn

Har du et trægulv, som har set bedre dage? kan vi hjælpe dig. Der er ingen grund til at rive det gamle gulv op og lægge et nyt. Lad os i stedet udføre en professionel gulvafslibning og få opfrisket gulvoverfladen. Det er let og enkelt at lade en gulvfagmand udføre arbejdet, og det er billigere end du tror.

Billig gulvafslibning priser Fyn

Om du bor i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn, så tilbyder vi billig gulvafslibning priser og kort ventetid. Fyns Gulvservice har altid tid til at tage nye opgaver ind, og finder også plads til hasteopgaver.

Kan alle trægulve tåle en afslibning?

Der findes forskellige typer at trægulve, som hver især har forskellige tykkelse. Trægulve deles normalt op i 3 gulvtyper:

 • Massive trægulve
 • Lamelgulve
 • Parket

Massive trægulve kan afslibes et utal af gange, hvorimod lamelgulve kun tåle afslibning 2 – 3 gange. Parketgulve er også massive og kan afslibes en række gange. Såfremt du er i tvivl om dit trægulv kan afslibes, så er her et par måder som indikere tynde gulve:

 • Gulvet knirker
 • Gulvet gynger
 • Træet er flækket

Endvidere kan tykkelsen på bræddegulve og plankegulve undersøges, ved at stikke en kniv eller anden genstand ned imellem brædderne. Her skal der gerne være minimum 4 millimeter for at have en bæredygtig gulvflade.

Hvad er en gulvafslibning?

Ethvert trægulv kan blive som nyt med en gulvafslibning og ny gulvbehadnling. Indenfor fagsproget betegnes afslibning af trægulve en ‘Fuldslibning’. Her slibes trægulvet helt i bund, så der kan påføres en ny gulvbehandling. En fuldslibning består af en række delslibninger, herunder:

 • Grovslibning
 • Mellemslibning
 • Let slibning
 • Finslibning
 • Polering

Hver afslibning har sin funktion og benytter en sandpapir som svarer til betegnelsen. En grovslibning benytter en grovkornet sandpapir, som skiftes til finere og finere under processen. Når den helt fine sandpapir er blevet brugt, har trægulvet den rette finish. Herefter kan der påførs en ny gulvbehandling efter ønske. Idet træ er et levende organisk materiale, er det nødvendigt med en overfladebehandling for at beskytte træet. Herved undgår du unødig slid, udtørring, misfarvning og sprækker i træet.

Hvilken gulvbehandling tilrådes?

Under ‘gulvbehandling’ her på siden kan du læse mere om de enkelt måder at overfladebehandle trægulve. Hver behandling har sine fordele og ulemper, så det er vigtig at finde den behandling der passer til dine ønsker og drømme. De mest normale gulvbehandlinger er:

 • Olie
 • Lak
 • Lud
 • Sæbe

eller måske en kombination. Lud og hvid olie er en meget populær behandling som passer godt til dansk arkitektur og boligindretning. Vi er klar til at hjælpe dig og vi tager altid en grundig dialog inden ethvert gulvarbejde igangsættes.

Gulvafslibning udføres nænsomt

En gulvafslibning er ikke noget der skal foretages i tide og utide, for trægulve bliver alt andet lige tyndere og tyndere for hver gang. Vi udfører altid gulvafslibning så nænsomt som overhovedet muligt. Efter en gulvafslibning foretages en gulvbehandling med olie, lak, lud, sæbe eller voks. Hvilken behandling du vælger er i høj grad et spørgsmål om dit behov og din smag. Skal gulvet være lyst eller mørkt, blankt eller rustikt eller måske blot stå naturligt og smukt? Du bestemmer, og vi står gerne til rådighed med inspiration og gode råd. Vi er specialist i gulvafslibning og efterbehandling, så kontakt os gerne, det er gratis og uforbindende. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

SPØRGEHJØRNET

I de fleste tilfælde er det tilstrækkeligt med en gulvafslibning. En gulvafslibning foretages så blidt og nænsomt som overhovedet muligt, hvor gulvoverfladen fjernes med sandpapir. Gulvsliberen sliber lidt mindre end 1 millimeter af træet, hvilket er nok til at fjerne misfarvninger og småridser. En afhøvling derimod fjerner 3 – 4 millimeter af selve træet, og benyttes ved skæve gulve og når der er fernis på overfladen. Gulvafhøvling anvendes også ved fuldmalede gulve, niveauforskelle og andre besværlige overflade. Kontakt os gerne for mere info.

En gulvafslibning støver mindre end man skulle tro. Fyns Gulvservice benytter nye gulvslibemaskiner som har en særdeles effektiv støvopsamling der opsamler 95 – 98% af alt støv. En lille smule luftbåren støv vil dale ned efterhånden og lægge sig på vandrette flader i boligen. Vi støvsuger vandrette flader som den sidste proces, for at minimere støvet mindste muligt. Eventuelt rest støv kan let og enkelt fjernes med en støvkost.

Gulvafhøvling arbejder i træets dybde og fjerner besværlige overflader og ujævnheder.

Gulvbehandling giver dit trægulv en smuk og slidstærk overflade, som passer til dine ønsker.

En gulvafslibning fjerner den gamle overflade på trægulvet med sandpapir. Herefter kan der påføres en behandling.

Ring nu