Gulvafslibning

til samme pris uanset hvor du bor

PRISER

   Gulvafslibning + 3 x lak                       kr. 100

   Gulvafslibning + olie                            kr. 100

   Gulvafslibning + lud + 3 x hvid lak     kr. 120

   Gulvafslibning + lud + hvid olie          kr. 120

   Alle priser er pr. m2 inkl. moms

GULVAFHØVLING

GULVAFSLIBNING

AFHØVLING

GULVHØVL

Gulvafhøvling udføres i Odense og på Fyn

Gulvafslibning på Fyn er lige os. Hos Fyns Gulvservice har vi i mange år opfrisket mange trægulve med en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Vore dygtige gulvslibere står klar til at forny og forbedre dine gamle trægulve. Vi har fast lav pris og kort ventetid på gulvafhøvling og alle andre former for gulvbehandling. Hent inspiration og information her om muligheden for at forny dine trægulve.

 

ÅBEN TIL KL. 22

Alle dage også Søn- og Helligdage

Hvornår benyttes gulvafhøvling?

Gulvafhøvling bruges kun i ekstreme tilfælde, hvor det er nødvendigt at tage nogle millimeter af selve træet. En gulvafhøvling er nødvendigt hvor en gulvafslibning må give op, det vil sige på gulvoverflader hvor der er en meget genstridig gulvbehandling. Gulvafhøvling kan også være nødvendigt, såfremt trægulvets beskaffenhed gør at man bliver nødt til at komme dybt ned i træet.  Dette gør sig især gældende, hvor trægulvet bølger og buer som følge af temperatur- og fugtpåvirkning.

Hvad er forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling?

Hvad er forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling?

Ved gulvafslibning fjernes den gamle og slidte gulvbehandling, og afslibningen stoppes så snart man er kommet ned til det rene træ. Gulvafhøvling derimod tager 2 – 4 mm af selve træet, og derfor bruges denne metode kun i sjældne tilfælde. Ofte bruges gulvafhøvling såfremt der er gammel fernis på trægulvet. Fernis er en overfladebehandling som er lavet på basis af linolie, og blev bruge før lak blev opfundet lige umiddelbart efter 2. verdenskrig. Ved gulvafslibning af fernis forårsager friktionen varme, hvorved fernis bliver som tyggegummi, og dermed sætter sig fast i slibemaskinen, og derfor er en gulvafhøvling nødvendigt. Efter en gulvafhøvling foretages gulvafslibning med fint sandpapir for at finishen bliver helt i orden, og så er der klart til en ny gulvbehandling med olie, lak eller lud.

SPØRGEHJØRNET

Jeg har et trægulv i Svendborg som jeg har opgivet? Boligen har stået tom og uden varme på i 2 år, hvorfor træet bølger en smule. Skal det skiftes eller kan det ordnes med en gulvafslibning eller gulvafhøvling?  Mvh. Lise

SVAR: Hej Lise, når et trægulv bølger, er skævt eller har niveauforskelle, så benyttes en gulvafhøvling. Under forudsætning af at der er træ nok at høvle af.

Hej, jeg har lige et spørgsmål vedrørende gulvafhøvling. På min første sal har jeg lejet en gulvsliber i Silvan og afslebet trægulvet selv. Jeg synes det blev godt, modsat min kone er lidt knurren. I stue etagen har jeg et meget grimt gulv med Fernis som skal afhøvles. Kan jeg den store gulvhøvl og afhøvle mit trægulve på egen hånd? Mvh Shahid

SVAR: Hej Shahid, det korte svar er nej. En gulvhøvl fjerner 3 – 4 mm af selve træet, og den mindste uopmærksomhed ødelægger gulvet.

En gulvafslibning fjerner den gamle overflade på trægulvet med sandpapir. Herefter kan der påføres en behandling.

Gulvbehandling giver dit trægulv en smuk og slidstærk overflade, som passer til dine ønsker.

Gulvafhøvling arbejder i træets dybde og fjerner besværlige overflader og ujævnheder.

Ring nu