Gulvafhøvling

Billig gulvafhøvling tilbydes af professionelle gulvsliber med mange års erfaring. Fast lav pris og kort ventetid. Hent inspiration og information om gulvafhøvling her.

Hvornår bruges en gulvafhøvling?
Gulvafhøvling bruges kun i ekstreme tilfælde, hvor detgulvafhøvling image er nødvendigt at tage nogle millimeter af selve træet. En gulvafhøvling er nødvendigt hvor en gulvafslibning må give op, det vil sige på gulvoverflader hvor der er en meget genstridig gulvbehandling, Gulvafhøvling kan også være nødvendigt, såfremt trægulvets beskaffenhed gør at man bliver nødt til at komme dybt ned i træet.  Dette gør sig især gældende, hvor trægulvet bølger og buer som følge af temperatur- og fugtpåvirkning.

Hvad er forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling?

Ved gulvafslibning fjernes den gamle og slidte gulvbehandling, og afslibningen stoppes så snart man er kommet ned til det rene træ. Gulvafhøvling derimod tager 2 – 4 mm af selve træet, og derfor bruges denne metode kun i sjældne tilfælde. Ofte bruges gulvafhøvling såfremt der er gammel fernis på trægulvet. Fernis er en overfladebehandling som er lavet på basis af linolie, og blev bruge før lak blev opfundet lige umiddelbart efter 2. verdenskrig. Ved gulvafslibning af fernis forårsager friktionen varme, hvorved fernis bliver som tyggegummi, og dermed sætter sig fast i slibemaskinen, og derfor er en gulvafhøvling nødvendigt. Efter en gulvafhøvling foretages gulvafslibning med fint sandpapir for at finishen bliver helt i orden, og så er der klart til en ny gulvbehandling med olie, lak eller lud.