Gulvafhøvling pris og priser på høvling er ganske bestemt billigst her. Få den aller bedste gulvafhøvling pris fra et gammelt gulvfirma med erfarne gulvmænd. Trænger parketgulvet i soveværelset, stuen eller hele hjemmet til en opfriskning? Kan en gulvslibning ikke fjerne misfarvninger, ridser og hakker i dit parket?

Gulvafhøvling pris?

I dette tilfælde kan du få brug for gulvafhøvling. For at finde en god afhøvling pris er det dog vigtigt, at du ved, hvordan og hvor du skal søge og hvad du ønsker. I denne vejledning hjælper vi dig på vej til at opnå de bedste gulvafhøvling priser, samt til at kende forløbet. Vi ser blandt andet nærmere på, hvad gulvafhøvling er? Hvorfor og hvornår man høvler sit parket eller plankegulv? samt hvilke rekvisitter og maskiner gulveksperten typisk bruger til din gulvafhøvling.

Hvordan får jeg den billigste pris på gulvafhøvling?

For at kunne finde frem til den bedste gulvafhøvling pris bør du skaffe dig et tilbud fra os samt andre gulvvirksomheder. Husk, at du altid kan få et uforpligtende og gratis tilbud på gulvafhøvling her hos os. Herudover giver vi altid rådgivning og god vejledning uden uden ekstraomkostninger. Så har du fået en rigtig god vejledning, og er sikker på veludført slibning.

Hvad koster gulvafhøvling?

Prisen på afhøvling af gulve er vital og betyder meget for os alle. For hvad er prisen på høvling af trægulve overhovedet?

Det er lidt kompliceret og næsten umuligt at give et tydeligt svar på. Prisen bestemmes nemlig af utrolig utallige forskellige elementer såsom beliggenhed, heriblandt areal, gulvbehandling, geografi og gulvafslibning mv.

Gulvafslibning og gulvafhøvling?

Forskellige gulvfirmaer tilbyder gulvafhøvling i forbindelse med en gulvslibning samt eventuel gulvbehandling. Forudsat du er letsindig, kan du få en gulvsliber til at foretage gulvafhøvlingen, hvorefter du selv kan klare gulvslibningen. Dog vil du være vidne til, at mange firmaer har en minimums pris, hvorfor mindre opgaver er forholdsvis dyrere. Alligevel kan det foreslåes at få lavet større gulvrenovering.

Hvordan finder jeg en erfaren gulvspecialist og gulvfirma?

Du kan derfor med fordel overveje at bestille en håndværker til at påtage sig både afslibning og afhøvling på samme tid, hvormed din muligheder blandt gulvfagmænd bliver mange gange større. Herunder finder du et priseksempel på en høvling af et plankegulv, som også inkluderer gulvslibning og behandling.

Eksempel på gulvafhøvling pris

Et bræddegulv på 30 kvadratmeter
Høvling af gulve uden overfladebehandling:
Kr./kvm 94 inkl. m.

Et gulv på 30 kvm
Gulvafhøvling med 3 lag lak som efterbehandling:
Pris pr. kvadratmeter kr. 115 medregnet m.

Såfremt du har et større gulv, vil du med fordel kunne få klaret hele boligen med det samme. Mange gulvfirmaer tilbyder også ekstra rabat til studerende og pensionister. Vær derfor omhyggelig når du udvælger et gulvfirma til boligens massive gulv.

Hvad er gulvafhøvling?

Gulvafhøvling er en proces, hvor gulvsliberen bruger en gulvhøvl, en såkaldt ‘gulvafhøvlingsmaskine’, til at afhøvle de massive gulvplanker ned inden slibningen. Gulvafhøvling foregår almindeligvis med en gulvhøvlemaskiner, som ved hjælpe af små påsatte knive afhøvler plankegulvet. Der fjernes høvlspåner når gulvafhøvleren når i dybden af trægulvet. Gulvafhøvling er en vanskelig opgave, der ikke kan laves som gør-det-selv gulvarbejde. Vi anbefaler altid, at du gør brug af et professionelt gulvfirma til din gulvafhøvling – herpå kan du udføre gulvslibningen selv.

Hvornår er det nødvendigt med en gulvafhøvling?

Gulvafhøvling må foretages inden selve gulvslibningen kan benyttes. Her anvendes afhøvling af dine trægulve når:

  • Der er mørk fernisbehandling på det massive plankegulv
  • Der er lim fra tæpper på trægulvet
  • Der er markante ridser og hakker i træet
  • Der er misfarvninger og pletter
  • Der er markante skævheder på trægulvet

I i hovedparten af disse tilfælde er det påkrævet at høvle træet ned, inden man kan afslibe det.

Afhøvling af trægulve?

En afhøvling arbejder sig også længere i dybden end en gulvafslibning, hvorfor det ikke er alle typer trægulve, der kan klare en afhøvling. Forudsat dit gulv har været afhøvlet adskillige gange før, kan det formentlig ikke afhøvles mere, hvorfor en sanering er nødvendigt.

Ring gerne til os, forudsat du er i vildrede om bræddegulvet kan tåle en høvling eller ej.

Hvilke værktøjer benytter håndværkere til gulvafhøvling?

I de fleste tilfælde vil gulvmændene anvende en decideret gulvafhøvlingsmaskine til at høvle dit trægulv ned i dybden. Foruden høvlmaskinen vil gulvfirmaet til enhver tid komme med det påkrævede udstyr og rekvisitter til at klare en efterfølgende slibning, hvilket kan være almindeligt værktøj til fjernelse af kantlister, søm med videre. Det kan også være en sliber, slibeolie, slibebånd samt olie, lak og lud til gulvbehandling mm.

Få en billig gulvafhøvling pris hos os

Dersom du planlægger at leje gulvsliber og værktøjer, så kan dette lade sig gøre hos de fleste byggemarkeder og farvehandlere eller muligvis hos fagmanden.

Ring nu