Bejdsning

Få indfarvet dit trægulv med en bejdsning i transparent toning. Bedjse fremhæver de naturlige åretegning i trægulvet og giver dermed træet spil og struktur. Derfor er bejdse ikke maling men derimod en transparent farve som tilføres træet på en naturlig måde.

Bejdsning virker naturligt

Bejdsning indfarver træet på en sådanBejdsning Image måde at det virker naturligt, idet processen bygger på samspillet imellem træets overflade og bejdsen. Bejdsning kan udføres på alt  ubehandlet – eller nyafslebet  træ som fyr, gran, eg, bøg, ask m.v., hvor man ønsker at give træet en opfriskende og smukt patineret farve. Bejdse til trægulve findes i et begrænset antal farver og bruges ofte til at imiterer ædle eller eksotiske træsorter som palisander, moseeg, teak, mahogni. Men idag kan man også få indfarvet sit trægulv i rene farver som blå, grøn, rød eller sort.

Farvet olie er et godt alternativ til bejdse

Idag bruges der oftest farvet olie ved indfarvning af trægulv. Den farvede olie har den fordel, at den ikke trænger så langt ned i træet som bejdse, hvorved olien kan slibes af og man får et lyst trægulv igen. Ved bejdse derimod  ‘ fanger bordet ‘ idet den trænger så lange ned i træet, at den ikke kan bortslibes. Kuløren påvirkes af træsorten og gulvets beskaffenhed, og nuancen varierer afhængig af træets farve og strukturtegniner. De bløde dele i træet suger mest farvet olie og bliver derved mørkere end de hårdere dele der ikke tager imod den samme mængde farve. Træ er forskelligt, så derfor kan farvet olie eller bejdse falde forskelligt ud i nuance.  Vi er specialister i bejdsning af trægulve, så kontakt os gerne, det er gratis og uforpligtende. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

Farvet olie Image

Ring nu