Assens gulvafslibning giver smukke trægulve rundt omkring i byen. Fyn har rigtig mange trægulve i en meget fin stand. Vi hjælper med opfriskning af alle former for trægulve, herunder:

  • Plankegulve
  • Parketgulve
  • Lamelgulve

og i nogen omfang laminatgulve. Så har du et trægulv, der trænger til en opfriskning med gulvafslibning? Så er du komme til den rette hjemmeside. I langt de fleste tilfælde kan en almindelig gulvafslibning gøre underværker, hvor der ikke er grund til anden bearbejdning. Når træet er uden overflade må der påføres en gulvbehandling til beskyttelse af gulvoverfladen.

“En gulvbehandling med lak, lud eller olie kan anbefales” 

Gulvafslibning Assens

Vi har billig gulvafslibning priser i Assens og omegn, herunder i Tommerup og Glamsbjerg.

I forbindelse med afslibning af trægulve kan der med fordel også afslibes:

  • Gulvafslibning Assens og på hele Fyn. Gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller måske hvid lud, hvid olie eller hvid lak. Gulvrenovering i Svendborg, Fåborg, Nyborg eller andre steder på Fyn. Ja, alle steder med trægulve kan gøre brug af vores godt gulvservice. Billig gulvafslibning priser udføres af dygtig gulvsliber med mange års gulverfaring. Gulvinspiration med sidste nye gulvmode og gulvtrends. Kontakt Fyns Gulvservice for en snak om dine trægulve, det er gratis og helt uforpligtende.Dørtrin
  • Trappetrin
  • Køkkenbordplader
  • Vindueskarme i træ

eller andre vandrette træflader.

Afslibning af dørtrin i Assens

Det vil næsten være en skam at afslibe et trægulv og efterfølgende undlade at slibe de tilhørende dørtrin. Dørtrin og gulvfladen hænger sammen som en helhed og derfor giver det det absolutte bedste resultat at afslibe begge dele. Herefter kan der så vælges en gulvbehandling som passer til kundens ønsker og behov med hensyn til udseende, slidstyrke og rengøringsvenlighed. Trægulve er en fantastisk ting at have i sin bolig idet det er ren natur.

Træ som byggemateriale

Assens gulvafslibning med de mange flotte trægulve. Gulvrenovering, gulvarbejde og gulvbearbejdning af forskellig slags, herunder i Odense, Fåborg, Svendborg og andre steder på Fyn. Billig gulvafslibning priser på Fyn, herunder Kerteminde, Middelfart, Ringe, Bogense med mere. her på Billedet ses et trægulv lige inden den endelige gulvafslibning igangsættes.Selvom andre byggematerialer er anvendt har træ den fleksibilitet, formstabilitet og ikke mindst smukke udseende, der gør at det passer ind i enhver bolig. Træ er det byggemateriale der er mest anvendt i boliger verden over og det har den fordel, at det er en naturlig ressource som fornyer sig selv. Danske skovbrug har en forpligtelse til at plante nye kimtræer så snart der er træ som er fældet. Vi ser dog store skovområder i især regnskoven som fældes som følge af ildegal skovhugst, og dette træ er naturligvis ikke certificeret og kan derfor ikke på lovlig vis eksporteres til Europa og gulvafslibning gør det selv Danmark. Heldigvis er det helt anderledes på Fyn og i Assens.

NOTE: I forbindelse med vores gulvservice og gulvafslibning i Assens, tænker vi heldigvis ikke så meget over de globale forhold, selvom det naturligvis berører os alle. 

Ring nu